כאשר אנו רוצים לקנות בשר טרי וטוב, עדף לקנות בחנות אטליז מוכרת ולא בחנות דיי חדשה ושאינה מוכרת.
אנו צריכים לבדוק את איכות הבשר שהקצב נותן לנו, צריך שתהיה בחנות אטליז תחלופה גבוהה של לקוחות שקונים בשר.
ישנם הבדלי מחירים בחנויות השונות סופר או חנות אטליז פרטית.
ומה שמבלבל את הקונים זה המחירים המשתנים כל הזמן הטווח מחירים מאוד גדול, עוף יכול להימכר ב 9 ש"ח עד 21 ש"ח לקילו ,
בשר זה הוא חלק מהצריכה היום יומית של כל אדם.
ולכן אין חנות אטליז שלא עובדת בצורה שוטפת ומתמידה, אצל כולם יש תור של לקוחות קבועים ולקוחות מזדמנים.
ישנם לקוחות שמזמינים מהקצב מראש את הקנייה וזאת עלמנת שישמור להם נתחים טובים יותר ואז הם באים על מוכן רק לקחת או
שיש חנויות אטליז שמביאות לך בשר עד לפתח ביתך שזה בכלל המילה האחרונה בתחום הבשר.
חשוב שהקצב יהיה ישר ואמין, צריך לשים לב לנקיון האטליז בשנים האחרונות חנויות האטליז החלו להראות כמו חנויות בוטיק מסודרות
ומתוקתקות.
אם הבשר אינו שמור בצורה הגיינית ייתכן שחיידקים יתרבו עליו ויזיקו לו ואנו נסבול מטעם לוואי שיתלווה על אותו הבשר.
ככול שהשירות טוב יותר כך יש לאטליז לקוחות רבים וחוזרים יותר.
קצב אמין ישתמש בשחיטה כשרה ולא ימכור לנו בשר שאינו כשר, מה שאיננו יכולים לדעת האם התבצעה שחיטה כשרה והאם אותה
בהמה אכן לא סבלה במהלך השחיטה, שחיטה כשרה מתבצעת בכך שהשוחט מבצע את החיתוך בעורפה של אותה בהמה (עלמנת לקצר את סבלה) אם הבהמה אכן סבלה במהלך השחיטה היא אינה כשרה למאכל, לכן רצויי שהשוחט יהיה אמין ומיומן בעבודת השחיטות.
אטליז חייב להיות טרי וכשר ומסודר בחלוקה יפה, קצב שאוהב את הבשר שלו מסדר אותו בהשקעה רבה.
ישנם המון סוגי בשרים ואיכויות שונות של בשר בכלל מחירי המזון הולכים ועולים אז לפחות שיהיה מושקע וטעים
webon
בניית אתרים
http://webon.org.il
050-4988998